wouter-van-de-velde

Mr. Wouter van de Velde

Mijn naam is Wouter van de Velde. Ik ben in 1999 als meester in de rechten afgestudeerd in zowel de economisch publiekrechtelijke als de strafrechtelijke studierichting. Voor, tijdens en na mijn rechtenstudie werkte ik meerdere jaren in het bedrijfsleven en bij banken. In 2001 ben ik beëdigd tot advocaat. In 2008 ben ik geslaagd voor de post academische opleiding Onderneming & Aansprakelijkheid aan de Grotiusacademie. Ik ben lid van de specialisatievereniging van incasso- en procesadvocaten (VIA).

 

Ik adviseer en procedeer op meerdere rechtsgebieden voor ondernemers en particulieren. Voor ondernemers procedeer en adviseer ik binnen het ondernemingsrecht, stel ik contracten op en incasseer ik openstaande vorderingen, bijvoorbeeld met beslaglegging. Voor particulieren behandel ik echtscheidingen en huurzaken en doe ik mediation.

 

Ik richt mij op het leveren van juridisch werk op een hoog professioneel niveau. Daaronder valt het zoeken naar creatieve oplossingen, het voeren van doelmatige onderhandelingen en het verzorgen van juridische procedures, adviezen en overeenkomsten. De juiste juridische kennis samen met gerichte aandacht voor de

achtergrond van de klant, de tegenspeler en feitenonderzoek, geven naar mijn mening het beste resultaat. Samen met iedere klant werk ik met behulp van mijn interesse, gedrevenheid, juridische kennis en ervaring de best passende strategie uit.

Een goed contact met de klant en laagdrempeligheid staat bij mij voorop.

ronald-schrombges-goedrecht-advocaten

Mr. Ronald Schrömbges

Mijn naam is Ronald Schrömbges. Ik studeerde in 2001 bestuursrechtelijk af aan de Katholieke Universiteit Nijmegen.

In 2001 begon ik als advocaat bij de sectie Vastgoed en overheid bij Hekkelman Terheggen & Rieter advocaten in Nijmegen. Hierna procedeerde en adviseerde ik op het terrein van het ruimtelijk bestuursrecht en het grondbeleid voor diverse gemeentelijke overheden via Eiffel Consultancy. Verdere ervaring deed ik op bij Arcadis Ruimte & Milieu, waar ik als adviseur voor overheid en bedrijfsleven werkte op het terrein van het gemeentelijk voorkeursrecht, onteigening, kostenverhaal en nadeelcompensatie. In 2007 ging ik weer als advocaat aan de slag gegaan op het terrein van het huurrecht, aan- en verkoop van onroerend goed, ruimtelijk bestuursrecht, strafrecht en arbeidsrecht bij Sleutels Advocaten in Nijmegen. In juli 2009 maakte ik de overstap naar de sectie Vastgoedrecht van het top-50 kantoor DVDW Advocaten in Rotterdam, waar ik mijn kennis van het vastgoed verder heb verdiept. In 2012 kwam ik weer terug naar het oosten van het land. Bij Bonnier Advocaten legde ik mij als zelfstandig ondernemer toe op een meer algemene praktijk voor ondernemers in het MKB. Door juridische abonnementen aan te bieden heb ik een aantal vaste klanten waarvoor ik huisadvocaat ben. In mijn brede praktijk richt ik mij met name op het ondernemingsrecht, vastgoed- en omgevingsrecht en arbeidsrecht.

bob-van-treijen-goedrecht-advocaten

Mr. Bob van Treijen

Mijn naam is Bob van Treijen. In 2010 studeerde ik af aan de Radbouduniversiteit in Nijmegen. De afstudeerrichting was burgerlijk recht. Mijn juridische loopbaan begon bij het Ministerie van Economische zaken, Landbouw en Milieu, waar ik als jurist subsidieprocedures voerde. In 2012 werd ik beëdigd tot advocaat bij Van Zuethem Advocaten. Daar werkte ik vier jaar voor verzekeraars, scheepswerven en scheepvaartbedrijven. Ik behandelde aanvaringen, scheepsbeslag, schadegevallen, verzekeringsrecht, waarbij ik ook veel plezier beleefde aan de internationale klantenkring.

 

In 2015 richtte ik een eigen advocatenkantoor op in Lent (Nijmegen). Nog steeds speelt de scheepvaart een belangrijke rol. Verder specialiseer ik mij in schadeafhandeling, zoals letselschade, ongelukken en verzekeringsdekking. Voor enkele ondernemers in het MKB ben ik de vaste huisadvocaat.

Rechtsgebiedenregister 6.32 Voda

De hierboven genoemde advocaten hebben zich op de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd:

 

a. Wouter van de Velde staat geregistreerd op het rechtsgebied Personen en- familierecht;

b. Ronald Schrömbges staat geregistreerd op het rechtsgebied Ondernemingsrecht;

c. Bob van Treijen staat geregistreerd op het rechtsgebied Algemene praktijk en Huurrecht.

 

Op grond van deze registratie zijn zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.