Diensten

wij staan voor u klaar!

Ondernemer

De ondernemer kan niet zonder juridische ondersteuning. Bij Goedrecht Advocaten heeft u een vaste huisadvocaat waarmee u snel kunt schakelen. Wij zijn thuis in advies, onderhandeling, mediation, maar natuurlijk ook in scherpe procedures. Graag maken wij kennis met u.

Met Goedrecht Advocaten als huisadvocaat heeft uw onderneming een betrokken adviseur die het bedrijf kent. Wij samen hebben de kennis die het MKB in de dagelijkse gang van zaken kan tegenkomen. Dat helpt bij contractbeoordeling, inschatten van risico’s of bespreking van de ondernemingsstructuur en strategie.

De advocaten van Goedrecht hebben veel ervaring in de procespraktijk. Wij kunnen voor u zo sterk mogelijk een procedure beginnen of beslag leggen. Kiest u voor de onderhandelingsaanpak of de harde hand? Wij pakken het op.

Voor ondernemers werken wij aan:

Ondernemingsstructuren

Incasso

Schade

Overeenkomsten

Huur en vastgoed

Fiscale zaken

Internationaal recht

Bedrijfsjurist

Binnen uw onderneming werkt u met een eigen bedrijfsjurist of u heeft vanwege de omvang van uw onderneming juist geen jurist in dienst, maar wel behoefte aan juridische ondersteuning. In beide situaties kunnen de advocaten van Goedrecht u bijstaan. Wij treden als huisadvocaat op van diverse MKB-ondernemingen met als voordeel dat wij de dienstverlening of het product van de onderneming kennen alsmede de betrokken directeur/eigenaar. Dit maakt dat wij snel kunnen schakelen als u ondersteuning nodig heeft. Dat kan zowel op abonnementsbasis als door middel van maatwerk. De meest voorkomende zaken binnen een onderneming zijn bij qua expertise bij ons goed vertegenwoordigd, zoals: contracten, incasso, rechtsvorm van uw onderneming, arbeidsrecht, huurrecht.

de juridische sparringpartner voor u als bedrijfsjurist;

heeft u geen eigen bedrijfsjurist dan kunnen wij deze rol voor u vervullen;

bepaalde juridische kennis niet in huis, ook dan kunnen wij u helpen;

behoefte aan tijdelijke juridische ondersteuning vanwege ziekte op piekbelasting?

bijstand nodig in procedures bij Rechtbank of Hof waar verplicht een advocaat nodig is?

Particulier

Het gebeurt niet vaak dat u een advocaat nodig heeft. Als dat toch moet, dan wilt u graag een betrokken advocaat met persoonlijke interesse. De advocaten van Goedrecht Advocaten staan voor u klaar en u bent welkom op ons kantoor. Als u een rechtsbijstandsverzekering heeft, kost onze hulp doorgaans niets. Ook werken wij op basis van een toevoeging, ook wel genoemd pro deo of gesubsidieerde rechtsbijstand. Bel ons vrijblijvend voor uitleg.

 

Goedrecht Advocaten kan u helpen bij belangrijke gebeurtenissen in uw leven. Voor particulieren helpen wij onder meer bij:

Arbeidsconflicten

Echtscheiding, alimentatie en omgang

Schade

Letsel

Huurrecht

Mediation

Strafrecht